Transport

Voor het transport van pallets en kisten hebben wij diverse trailers tot onze beschikking om elke bestemming te bereiken. Van de standaard zeiltrailers (tot 33 pallets) en gesloten trailers met of zonder laadklep of met een meeneem heftruck.

Verder beschikken wij als een van de weinige bedrijven in de regio over een divers wagenpark van een-assige trailers (Citytrailers). Deze trailers zijn bij uitstek geschikt voor het leveren van goederen op locaties die moeilijk te bereiken zijn voor standaard trailers.

U kunt bij ons terecht voor 1/2 en full trailerloads.  Uiteraard hebben wij ook de mogelijkheid om “niet-deelbare ladingen” te vervoeren.

Vanaf de Nederlandse grens in Zuid-Limburg tot aan het knooppunt “Het Vonderen” werken wij per uur.

Trekker/oplegger : €67,50- per uur.
Trekker/Dieplader: €75,- per uur.

De prijzen zijn exclusief de BTW. De minimale afname is 2 uur. De prijs wordt berekend vanaf vertrek op ons depot, tot aan de terugkomst op ons depot in Sittard. Het gebied waarvoor deze tarieven gelden is vanaf de lijn

Komt u daarbuiten dan gaat het tarief over op een kilometerprijs:
Trekker/oplegger : <vraag aan>
Trekker/dieplader : <vraag aan>
Wachttijd €11,- per begonnen kwartier

Wij hebben een NIWO vergunning nr: 34482.

Binnenlands vervoer geschiedt volgens de Algemene Vervoercondities (AVC 2002), steeds zoals de laatst gedeponeerde versie ter griffie van de rechtbank te Amsterdam en Rotterdam. Grensoverschrijdend vervoer geschiedt conform het CMR-verdrag en in aanvulling daarop voornoemde AVC 2002. Opslag- en bijkomende werkzaamheden: De Physical Distribution voorwaarden 2000, gedeponeerd op 1 september 2000 ter griffie van de Arrondissementsrechtbanken te Amsterdam (nr. 177/2000) en Rotterdam nr. 116/2000).
Reclames binnen 5 dagen, betaling binnen 14 dagen. Op verzoek zenden wij genoemde voorwaarden kosteloos toe.